GreekArt Left

Greek Art ®

Icoane si Obiecte De Cult

Etalonul Calitatii

Produsele Greek Art Greek Art, obiecte bisericesti, obiecte de cult, articole religioase

Cum va place acest website?

Excelent! Arata foarte bine.
Imi place, e frumos.
Cred ca se putea mai bine.
Nu ma intereseaza aspectul.
Nu imi place; incercati altceva.
Imi placea mai mult varianta veche.

Rezultate


Page Rank


Ripide aurite

Greek Art » Cruce binecuvantare »
Ripide aurite

Pret informativ

3.979,00 RON

33 x 48 cm; 38 x 61 cm; 33 x 48 cm;Important: pretul final al obiectelor prezentate pe site, depinde de suma finala a comenzii, si perioada de vanzari.

Descriere


Ripide obiecte de cult bisericesti in cultul crestinortodox, greco-catolic, si ortodox pe stil vechi

Ripida este o aparatoare in forma de evantai rotund, cu maner, facuta din metal, cu care diaconii, mai ales la Liturghia arhiereasca, apara Sfintele Daruri ca san u cada ceva necurat peste ele, in timpul sfintirii. Ripide mai mari, cu manere lungi, se folosesc si azi la procesiunile vohoadelor din slujbee arhieresti, fiind purtate de diaconi ori de ipodiaconi. O ripida (ori un acoperamant) se da si diaconului, la hirotonia lui, ca semn al oficiului sau liturgic. Ripidela facute in forma de aripi simbolizeaza pe heruvimii si serafimii care stau in chip nevazut in jurul tronului slavei dumnezeiesti si in jurul Sfintei Mese, ocrotind Sintele Daruri.

Cruce, cruci binecuvantare, ripide,  sunt grecesti, import grecia de la partenerii nostrii, avand cea mai buna calitate  sub aspectul pretului de cost. Obiectele noastre bisericesti sunt aurite cu cel mai gros strat de aur existent pe piata, avand totodata si cea mai mare calitate. Datorita auririi superioare, obiectele existente in magazinul nostru au si cea  mai mare durata de viata pe piata obiectelor de cult bisericesc din Romania. Vanzarile pot fi si online, magazinul nostru oferind totodata si serviciul de plata in rate